Beleef_de_lente_header

-

Bezoekers online

Nederlands Instituut voor Ecologie Forum voorwaarden

Dit weblog wordt beheerd door:
Peter de Vries

Peter de Vries

Lysanne Snijders

Lysanne Snijders

Lies Zandberg

Lies Zandberg

Peter Natuur

Peter Natuur

Christ Wandelaar

Christ Wandelaar

Jul 01.07.2015
10:16 uur
LouisVBN

Dank voor het kijken!

Het broedseizoen van de koolmees liep helaas niet helemaal zoals gehoopt. Althans niet wat betreft de nestkast van Beleef de Lente. Gelukkig konden we nog wel genieten van beelden van een andere nestkast en waren de blogs van Peter de Vries, Lysanne Snijders en Lies Zandberg de moeite meer dan waard!

Geef je mening

Wat vond je goed aan Beleef de Lente dit seizoen en wat kan beter? Laat het ons weten! Vul de enquête in

 

Bedank Peter & Elly!

Veel dank zijn we verschuldigd aan Peter en Elly die hun tuin en nestkasten beschikbaar stelden en wilden delen met het Beleef-de-Lente publiek.  In hun vogelparadijs van maar liefst 2,5 hectare hangen zo’n 40 nestkasten. Vogelbescherming liet hier webcams ophangen bij en in een aantal kasten: de kerkuilenkast, steenuilenkast, koolmezenkast, mussenflat, een roodborstnestje en het ijsvogelwandje. Dat resulteerde in prachtige beelden!

Heb jij ook zo genoten van deze beelden en wil je Peter en Elly persoonlijk bedanken? Stuur ze een kaartje! Dat kan via het adres van Vogelbescherming:

Vogelbescherming/ Beleef de Lente

Peter & Elly

Postbus 925

3707 BM Zeist

Vogelbescherming bezorgt de kaartjes bij Peter en Elly.

 

Ook veel dank aan

de webloghouders die hun kennis over deze soort met ons deelden; de clipmakers voor hun mooie clipjes; en de moderatoren; allemaal enthousiaste vrijwilligers die Beleefde de Lente mede mogelijk maken! 

 

Heb je ook zo genoten van de webcambeelden van de koolmees? Laat het ons weten: sms BEDANKT naar 4333 en steun ons eenmalig met €3,-. Een kleine bijdrage voor groot kijkplezier, die ten goede komt aan het beschermen van vogels. 

 

Of maak de webloggers blij en doneer.

 

Alle Beleef de Lente fans bedankt voor het kijken. Geniet nog even van andere Beleef de Lente soorten. Tot 1 augustus blijven de webcams bij torenvalk en ooievaar aan. Maar ook de steenuiltakkelingen zijn nog een tijdje te zien en bij de ijsvogel blijft de cam open totdat de jongen zijn uitgevlogen.

Chickbox6
13.05.2015 | 09:24 | Lysanne Snijders Nieuwe kast, nieuwe kansen

Bdl2015-doneer-koolmees
Banner-beleef-de-lente_vroege_vogels