Beleef_de_lente_header

-

Bezoekers online
Dit weblog wordt beheerd door:
Peter de Vries

Peter de Vries

Lysanne Snijders

Lysanne Snijders

Lies Zandberg

Lies Zandberg

Christ Ken en Geniet

Christ Ken en Geniet

BDLRedactie

BDLRedactie

Jun 16.06.2016
12:38 uur
Peter de Vries

Het doek valt

Het is vandaag 16 juni, het koolmezen-broedzeizoen loopt echt ten einde, de webcams zijn uitgezet, en dus is het tijd de definitieve balans op te maken.

Na een aantal Beleef de Lente jaren zonder bezette koolmeeskast of met een legsel wat mislukte, ging het dit jaar goed. De koolmezen deden hun ding en dat deden ze heel erg goed. Het was mooi om live in de kast mee te kunnen kijken en te genieten van het geheime deel van het leven van de koolmees. Dat we niet de enigen waren die dit wisten te waarderen, blijkt wel uit de vele positieve reacties die we mochten ontvangen.

 

Natuurlijk zijn we veel dank verschuldigd aan de twee koolmezen die zo hun best hebben gedaan; zonder die twee was dit alles nooit gelukt. Maar ook het Beleef de Lente team willen wij hartelijk danken. Daarnaast willen we natuurlijk Peter en Elly bedanken, in wiens tuin de nestkast met webcam hangt. Het Beleef de Lente seizoen 2016 is wat betreft de koolmezen ten einde, hopelijk treffen we elkaar weer op deze plek in het voorjaar van 2017.

 

Als je net zoals wij genoten hebt van de beelden van de koolmees, sms dan BEDANKT naar 4333 en geef € 3,- voor het beschermen van vogels.

Koolmees2
26.05.2016 | 22:42 | Lies Zandberg To clean or not to clean..?
Koolmees2
22.04.2016 | 11:32 | Lies Zandberg Broeden is hard werken

Adbdl-nestkast-142x415
Nioo_logo_beleef_de_lente