Beleef_de_lente_header

-

Bezoekers online

Ooievaar

De jonge ooievaars zijn uitgevlogen, maar de ouders bezoeken nog regelmatig het nest. Het nest is nog te bekijken via www.gennep.nl/ooievaars

ooievaar
Dit weblog wordt beheerd door:
Arda STORK

Arda STORK

Caroline STORK

Caroline STORK

Wim STORK

Wim STORK

Annemieke STORK

Annemieke STORK

Leo STORK

Leo STORK

Monique STORK

Monique STORK

BDLRedactie

BDLRedactie

Jul 20.07.2016
17:45 uur
Leo STORK

Afscheid nemen bestaat niet !

De webcams staan nog aan en zijn live te volgen via: www.gennep.nl/ooievaars

Marco Borsato zong ooit afscheid nemen bestaat niet en laat hem maar lekker doorzingen, want we nemen geen afscheid hoor.

Nou ja, nemen geen afscheid, voor een periode wel natuurlijk, maar beste lieve mensen volgend jaar zijn we er gewoon weer met BdL 2017. Ik heb Pa en Ma al ingefluisterd dat als ze volgend jaar weer terug komen, ik hun nest weer een opknapbeurt ga geven.

En wat denk je . . . . . . . ze zakte gelijk door de knieën en zeiden, JA IK WIL, hahaha.

En dat op een Stadhuis waar huwelijken worden gesloten, dat belooft wat !!

 

Nee grapje hoor, maar ik mag vandaag de deur op slot draaien en dat vind ik best wel moeilijk. De sleutel zit in het slot, maar ik krijg die sleutel nu nog even niet doorgedraaid. Eerst ga ik mensen bedanken en ook dat is verrekte moeilijk, want owee vergeet niemand Leo !!!

 

Vogelbescherming en Gemeente Gennep bedankt

Allereerst Vogelbescherming, want zonder hen was er geen BdL, laat dat duidelijk zijn. Maar Mariska en Louis en al de mensen achter de schermen van BdL zijn ook onmisbaar in dit geheel. Dan natuurlijk de Gemeente Gennep en medewerkers, die hun super mooie Stadhuis uit de 16de eeuw beschikbaar stellen voor het ooievaarsnest. Maar ook dagelijks de rommel opruimen en het stoepkrijt verwijderen: en dat stoepkrijt komt echt niet door spelende kinderen hoor !! ;-)

 

Lieve Mensen

Dan mijn lieve Zus Maria en zwager Richard, die me altijd bijstaan en het nieuwe nest vlechten, Hartelijk dank. Alle collega’s van Stork, die elkaar onderling steunen wanneer dat nodig is en blogs overnemen als je een keer niet kan. Het zijn stuk voor stuk echte lieverds, dat mag best gezegd worden. Zelden zulke hechte groep meegemaakt en dat doet je erg goed moet ik zeggen. Maar ook Nella bedankt, Nella wat zouden we zonder al die filmpjes moeten. Dan hadden we zoveel gemist en wisten we nog maar de helft van nu. Super bedankt voor je al je geweldige clips Nella (vorig jaar 185 +eindfilmpje en dit jaar meer dan 200+ eindfilmpje) Pluimpje hoor. Ook Helga V, zoals ze zich noemt in CH heeft in BdL en in Onderzoek echt héél veel gedaan. Kijk eens in onderzoek en een hele lijst Helga V, Helga V. Helga V, zie je langs komen. Het is erg jammer dat Helga al afscheid heeft genomen, ik had beloofd om haar uit dankbaarheid te vernoemen dus ik hoop dat ze het nog ziet. Helga echt super bedankt, van morgens zo vroeg en tot in de late uren was je er en noteerde je (bijna) alles.

 

Reporters

Ook onze plaatselijke reporters ;-) , Mihari, Joba en Kroeskarper mag ik niet vergeten. Zij waren het die ik kon bellen om ter plekke te gaan kijken als dat nodig was, of ze tipte mij dat er een jong in de goot lag. Ook waren ze (bijna) elke dag online om verslag uit te brengen, bijv. waar komt dat geklepper vandaan, bleek een van de ouders op de andere schoorsteen te zijn haha. Ook mocht ik foto’s en filmpjes van ze ontvangen, die ik ook weer kon gebruiken in blogs.

 

Bezoekers

Verder wil ik alle bezoekers bedanken voor hun bezoek, maar ook hun medeleven, lieve woordjes, leuke reacties en spontaniteit. BdL zonder bezoekers is geen BdL en dus geen ene bal aan natuurlijk, voor BdL niet, maar ook voor ons niet. Leuke Blogs schrijven en er kijkt niemand, tja dan kan je net zo goed op het strand gaan liggen nie !!  

Ook achter de schermen kijken mensen mee en reageren niet in het CH. Ook die mensen Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en steun. Ik heb persoonlijk ook nog leuke mailtjes gehad, met een super dosis aan dankbaarheid, waar je het heel warm van krijgt (zweet breekt je uit haha, zo warm). Dat zijn allemaal hele leuke dingen en degene die ik hiermee bedoel weten wel waar ik het over heb.

 

Iedereen

Dus IEDEREEN, ook degene die ik vergeet te vermelden heel, heel veel dank voor alles.

En nu begin ik het toch moeilijk te krijgen moet ik zeggen, want aan de ene kant rust, maar aan de andere kant, zo goed als tranen in de ogen van dankbaarheid. Ik ga kijken of ik de sleutel nu om kan draaien en de deur (voorlopig) kan sluiten.

 

Oh nee nog even  wat anders:

De ooievaars zijn gelukkig nog niet weg en deze kun je blijven volgen op www.gennep.nl/ooievaars.

Live kijken is nog véél mooier natuurlijk, dus niemand houd je tegen om langs te komen hoor.

Dan heb ik nog een extraatje, de 4 daagse van Nijmegen komt donderdag onder het ooievaarsnest van Gennep door. Dus wat is er lekkerder dan op een terras met een biertje in de hand kijkend naar de ooievaars en de 4daagse wandelaars aan te moedigen. Komt dat zien, komt dat zien zou ik zeggen.

 

Proost allen

Ik ga afsluiten, dus hopelijk allen (liefst nog meer) tot het volgende ooievaarsseizoen in Gennep.

Ik heb het met héél veel liefde gedaan en nogmaals iedereen Hartelijk dank.

Apart en echt waar, want tijdens dit schrijven (di 19.07.2016 15.45 uur. (Cliptip Nella)  ;-) staan Pa en Ma volop op het nest te klepperen, alsof ze ook iedereen willen bedanken (kriebels op mijn rug).

Dus ook namens Pa en Ma en natuurlijk die schattige kleintjes bedankt en tot Ooi(t)evaars.

Fijne vakantie voor wie er nog met vakantie gaan en geniet van alles waar je van kunt genieten.

Over een liedje gesproken Wim, wat denken jullie van deze.

Rowwen Héze: Bestel maar.

Dan drinken we er allemaal een op de goede afloop. PROOST ALLEN.

Klik op deze link en Bestel maar

Bekijk ook nog even de geweldige eindfilm van Nella, Dank je Nella, super hoor. 

Ik draai nu met heel veel tegenzin de sleutel om. Houdoe wa………..KLIK, op slot.

 

P.s.

Als je net zoals wij genoten hebt van de beelden van de ooievaars, sms dan BEDANKT naar 4333 en geef EUR 3,- voor het beschermen van vogels.

Hartelijk dank namens de Ooitjes en ons allemaal.

 

Groetjes en tot BdL 2017,

Leo.

 

Bestel Maar

Water2
18.07.2016 | 21:34 | Wim STORK 'Niet vergeten dit moment in het geheugen op te slaon ...'
Met_ooievaar
15.07.2016 | 17:40 | Arda STORK In gedachten meevliegen
Caroline_walta-facebook-ooievaar
09.07.2016 | 21:31 | Caroline STORK De drie musketiers gaan de wereld verkennen
Met_ooievaar
08.07.2016 | 13:16 | Arda STORK Vrijstaand huis of flat
Met_ooievaar
07.07.2016 | 22:07 | Arda STORK Met de kop in de wind
Caroline_walta-facebook-ooievaar
06.07.2016 | 21:55 | Caroline STORK Eerste échte vlieger

Adbdl-actielid-142x415
Vroege_vogels_banner
Banner_stork_1000