Beleef_de_lente_header

-

Bezoekers online

Steenuil

Beleef de Lente 2014 is afgelopen. Bedankt voor het kijken en tot volgend jaar!

steenuil

STONE, Steenuiloverleg Nederland

Dit weblog wordt beheerd door:
Joep STONE

Joep STONE

Ronald STONE

Ronald STONE

Pascal STONE

Pascal STONE

Jun 29.06.2014
12:25 uur
Ronald STONE

Zo hadden we het graag gezien!

 

Het seizoen zit er bijna op. Het is helaas anders verlopen dan we gehoopt hadden, althans wat de steenuilen bij Beleef de Lente betreft. Voor de andere steenuilen in den lande (en voor ons) was het een fantastisch seizoen met ongelooflijke aantallen muizen (luister volgende week zondag naar Vroege vogels).

 

Om een korte impressie te geven van wat we graag hadden gezien, bijgaand clipje waarvan de beelden op een locatie niet ver van de BdL-kast opgenomen zijn. Vier jongen die nestboom als speeltuin gebruiken en ons een prachtig inkijkje gunnen in hun eerste levensweken buiten het nest.

 

Hoopvol is dat zowel man als vrouw de afgelopen dagen toch voor de camera verschenen, als wilden ze ons een hart onder de riem steken voor volgend seizoen. 

 

Vanaf deze plek bedanken we graag iedereen die op de een of andere manier een bijdrage heeft geleverd: in de eerste plaatst de gastouders en hun buren van wie we de internetverbinding mochten gebruiken. Uiteraard ook clipmaker Geert die van het weinige toch steeds weer iets moois wist te maken en nooit de moed verloor. Achter de schermen waren wel degelijk de moderatoren actief, misschien met iets minder werk dan in eerdere jaren, maar toch. Dank tenslotte aan alle trouwe kijkers. Wat ons betreft gaan we voor een nieuwe ronde met nieuwe kansen!

 

Logboekhouders STONE: Joep, Pascal & Ronald

 

NB Voor meer bijzondere beelden van de locatie uit het clipje: klik hier en kijk bij Verleiden.

 

Als u nog een duit in het zakje wilt doen, dan zouden we dat bijzonder waarderen. De grens van van € 1000 moet toch haalbaar zijn. Klik op DONEER. Zie net dat we erover heen zijn! Dank aan iedereen die   een bijdrage heeft gestort! Waarderen we zeer. En ... het kan nog steeds:)

Logboekfoto
15.06.2014 | 08:57 | Ronald STONE Steenuilenseizoen loopt ten einde
Logboekfoto
21.05.2014 | 07:55 | Ronald STONE Broedlocatie ontdekt!

Doneer_steenuil
Banner_stone
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.       Sluit